Kurser

Ämnesområden

VT 2019

VT 2020

P31: Internationell sommarskola ‘Intelligent Agents in Automation’ Introductory/Advanced #2

Detta är den 6:e internationella sommarskolan som behandlar 'Industrial agents', utformad för att tillhandahålla avancerad utbildning för doktorander och utövare inom metodik och automatiseringsteknik som ska ligga till grund för Industry 4.0. Denna veckolånga intensiva kurs syftar till att främja diskussionen om hur man använder distribuerade system för flera agenter för att designa, utveckla och implementera nästa generation av intelligenta produktionssystem baserat på principerna för cyber-fysiska system.

6 HP

P31: Internationell sommarskola ‘Intelligent Agents in Automation’ Introductory/Advanced #2

P67: Internationell sommarskola ‘Product Architecture Design’ #1 UPPSKJUTEN till 2021

För 6:e gången samlar PAD 2020 internationella unga forskare och forskarstuderande som för närvarande forskar inom metodisk produktutveckling med fokus på produktarkitekturer och modularitet. Veckan är fylld med praktiska workshops för att tillämpa delar av genomgångna utvecklingsmetoder. Det interaktiva formatet guidar dig genom sessionerna och ger utrymme för diskussioner och utbyte.

PM1: Vetenskaplig kommunikation steg 1 – grundläggande #9 – UPPSKJUTEN till hösten 2020

Kursen ger dig verktyg för att du ska vara väl förberedd för att kommunicera din forskning till icke-experter. Vi använder en intervju och kamera för att testa dina färdigheter. Denna kunskap är användbar i all kommunikation, till exempel för att försöka övertyga finansiärer och / eller företag om ditt projekt. Men också för att förbereda presentationer, intervjuer i media eller undervisning. För att få en professionell meddelandebank i ett konkret forskningsprojekt rekommenderar vi även den avancerade kursen - steg två.

2.0 HP

PM1: Vetenskaplig kommunikation steg 1 – grundläggande #9 – UPPSKJUTEN till hösten 2020
Search Next Previous Deselect Project manager URL Document Partner Calendar Place Close Menu Expand User Log out Profile