Välkommen till Kunskapsförmedlingen 2.0

Nyhet

Kunskapsförmedlingen 2.0 förhandsvisas fram till 31 december 2012 för att därefter gå i skarp drift - begär login och fyll i din forskarprofil.

Den 7 november 2012 lanserades nya Kunskapsförmedlingen, version 2.0, i samband md konferensen SPS12 i Linköping. Den förra versionen, Kunskapsförmedlingen 1.0, som kom till som ett stöd till Kunskapsturnén, hade då varit i drift i närmare 10 års tid – en lång tid mätt på webben. Som jämförelse kan nämnas att Facebook funnits i sedan 2004 (först enbart på Harvard) och LinkedIn från 2002-2003.

På Kunskapsförmedlingen kan forskare uppdatera sin profil och lägga in foto. Fram till årsskiftet är version 1.0 i drift och därefter övergår vi till 2.0.

Under november och december 2012 skickas login-uppgifter till alla forskare som någon gång har medverkat eller medverkar i de SSF-finansierade forskningsprogrammen ENDREA, IMIE, PROPER och ProViking samt i VINNOVA-finansierade program och projekt inom produktframtagning. Ladda ner den senaste versionen av Gaminator Slots gratis och utan registrering.

Temporärt visas fram till 31 december 2012 alla forskare i databasen. Därefter kommer enbart forskare med foto och presentation att visas.

Vi är måna om att upprätthålla nätverk mellan forskare i akademi och industri. Här hittar du därför både forskare som är aktiva i akademin och ”alumni”. Om du har forskat på universitet och inte gör det längre uppge då din gällande epostadress, berätta i din profil om din forskning (exemplevis din lic eller doktorsavhandling) och skriv kort vad du gör nu.

Om du är forskare och inte fått login går det bra att begära ett här på webbplatsen.

Varmt välkommen till Nya Kunskapsförmedlingen 2.0!

Dela