Komponenttillverkning – utmaningar och nya samarbetsmöjligheter

Komponenttillverkning – utmaningar och nya samarbetsmöjligheter

Arbetar du inom komponenttillverkning? Välkommen till ett seminarium som handlar om aktuella frågeställningar och gemensamma utmaningar kopplat till hållbarhet, kompetensförsörjning, process och tillverkning – och inte minst om nya möjligheter till samarbeten och synergier.

Produktionsklustret för komponenttillverkning bjuder in till ett seminarium där aktiva nätverk som berör komponenttillverkning är inbjudna som talare. De kommer att berätta om sin verksamhet och aktuella utmaningar inom sina områden som:

Seminariet riktar sig till dig som arbetar inom området komponenttillverkning och vill få en överblick över aktiva aktörer för omvärldsanalys. Här kan du få kontakter för framtida samarbeten och vi kan tillsammans hitta synergier och samarbetsmöjligheter för branschen.

Har du inte möjlighet att vara med på plats hos RISE i Mölndal, då kan du delta digitalt via Teams under seminariedelen kl 10.00-15.30. Seminariet hålls i huvudsak på svenska, men enstaka presentationer kan vara på engelska.

Välkommen!

 

Arrangör: Produktionsklustret för komponenttillverkning

Dela