Workshop Mätetalssystem

Workshop Mätetalssystem

Små och medelstora tillverkningsföretag är viktiga för Sverige. Produktion2030 erbjuder handfasta möjligheter att lära mer om nya produktionstekniker och produktionsmetoder. Genom teknikwork‐shoppar ger vi företag och forskare möjlighet att mötas och utbyta kunskap och erfarenheter.

I princip alla företag använder någon form av mätetalssystem för att följa upp och förbättra produktion och implementera produktionsstrategier. Ökat fokus på hållbarhet har skapat nya nyckeltal, vilket ökar komplexiteten.

Årets första Teknikworkshop har tema Mätetalssystem. I rådande läge genomförs workshopen digitalt. Vi gästas dock fortfarande av forskare från Produktion2030 och projektet SuRE BPMS (Sustainable Resource Efficient Business Performance Measurement Systems). Projektet har som mål att arbeta för ökad effektivitet, mätbarhet och tydlighet i morgondagens nyckeltalssystem så vi hoppas kunna erbjuda både nya insikter men också frågeställningar till era verksamheter.

För att få ut det mesta möjliga av dagen så önskar vi att ni är minst två deltagare per företag. Notera att det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller vid anmälan.

Anmäl dig

Anmälan till görs genom mail till elin.hultman@skill.se eller genom att acceptera den inbjudan som i närtid kommer skickas via Outlook. I den inbjudan kommer agenda för dagen att presenteras. Notera att det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller vid anmälan.

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med Elin Hultman via mail eller telefon (0767‐781512) vid frågor eller funderingar!

Dela