Välkommen till VINNOVAs årskonferens

Vid internationella mätningar brukar Sverige rankas bland toppländerna när det gäller innovationskraft. Men den globala konkurrensen ökar och det ställer oss inför nya utmaningar. Det går inte att leva på gamla meriter. Är Sverige tillräckligt attraktivt för att kunna tävla om investeringar, företagsetableringar och talanger i framtiden? Vad krävs för att locka kunskapsintensiva företag att etablera sig och investera i Sverige? Vad kan vi lära av andra länder som är framgångsrika?

Vid internationella mätningar brukar Sverige rankas bland toppländerna när det gäller innovationskraft. Men den globala konkurrensen ökar och det ställer oss inför nya utmaningar. Det går inte att leva på gamla meriter.

Är Sverige tillräckligt attraktivt för att kunna tävla om investeringar, företagsetableringar och talanger i framtiden? Vad krävs för att locka kunskapsintensiva företag att etablera sig och investera i Sverige? Vad kan vi lära av andra länder som är framgångsrika?

Välkommen till VINNOVAs Årskonferens den 2 december där vi får ta del av exempel från olika delar av världen, möta svenska företag och forskare samt diskutera vad som är vägen framåt för Sverige i global konkurrens.

Medverkar gör bla:

Moderator under dagen är Mia Odabas.

Programmet utarbetas och ytterligare information kommer att presenteras på denna sida senare.

Då intresset för VINNOVAs Årskonferens brukar vara stort förbehåller vi oss rätten att begränsa antal deltagare från varje organisation samt prioritera anmälningarna efter målgruppen för dagen.

Konferensen kommer att webbsändas på www.vinnova.se

Anmäl dig

Skicka namn och företag/organisation till info@kunskaps­formedlingen.se

Dela