Upptäck möjligheterna med additiv tillverkning för ditt företag

Upptäck möjligheterna med additiv tillverkning för ditt företag

Additiv tillverkning, eller 3D-printing i dagligt tal, möjliggör ett paradigmskifte för industrin som ger helt nya möjligheter för produktutveckling och produktion. Välkommen på ett digitalt och kostnadsfritt frukostseminarium som ger en inblick i tekniken och dess möjligheter för små och medelstora företag.

Här får höra mer om additiv tillverkning och hur tekniken kan användas som möjliggörare vid utveckling inom produktutveckling och produktion. Du får en inblick i hur de olika additiva tillverkningsteknikerna fungerar och hur de kan användas vid produktutveckling eller direkt i produktionen.

Du får du också höra ett antal små- och medelstora företag dela med sig av sina erfarenheter från att ha använt additiv tillverkning i sin produktion under en tid. De kommer att berätta vad de anser är de stora vinsterna, men också vad de haft för utmaningar under sin omställningsresa.

När: 1 december kl 8.30-10.00. Digitalt och gratis.
(Tillfälle 2: 26/1 och Tillfälle 3: 9/3 2022)

Anmäl dig här!

 

3D-Action söker företag

Seminarieserien arrangeras av projektet 3D-Action, vars mål att öka medvetenheten och kunskapen om additiv tillverkning hos små och medelstora företag i Västra Götaland.

Nu bjuder vi in företag som vill lära sig mer om vilka möjligheter additiv tillverkning kan ge, men vi söker också företag som vill få chansen att konkret testa och utvärdera olika tekniker inom 3D-printing för sin egen verksamhet. Deltagande är gratis, det kostar inte mer än nedlagd tid.

3D-Action drivs av RISE, Chalmers, IUC Sweden, IUC Väst, IUC Sjuhärad, IDC Skövde, och GTC med stöd av Västra Götalandsregionen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

     

Dela