Techday – Skånes industridag

Techday – Skånes industridag

Techday är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter. Temat för årets Techday är Tillväxt i med- och motvind.

Till Techday bjuder vi in industriföretag, analytiker och debattörer som bidrar med olika infallsvinklar på industrins utmaningar och möjligheter, och på aktuella trender. De belyser de områden som är mest relevanta och av högsta intresse för industriföretagen.

På grund av pandemin fick vi ställa in Techday 2020 och 2021, men i år 2022, är det äntligen dags för en ny Techday! Det blir en inspirerande dag med framtidsspaningar inom områden som teknik, kompetens och hållbarhet. Inte minst intressant blir det att höra några spännande företag berätta om sin väg till lyckad affärsutveckling. Kom och prata med andra företag, hitta nya potentiella samarbetspartners!

När: 20 maj 2022
Tema: Tillväxt i med- och motvind
Plats: Quality Hotel View
Moderator: Cecilia Nebel

Håll utkik på denna sida efter mer information som kommer efter hand. Så länge hittar du nedan en kort film från TechDay 2019, för att ge en känsla av hur dagen kan se ut.

Vi anpassar oss till kommande rekommendationer kring covid-19.

Dela