Sweden Innovation Days är tillbaka 21-23 mars 2023!

Sweden Innovation Days är tillbaka 21-23 mars 2023!

Sweden Innovation Days – en digital kostnadsfri konferens där vi vill visa upp Sverige som innovationsland. Denna gång med fokus på hur vi kan möjliggöra innovation som har en betydande inverkan på samhälle, miljö och ekonomi.

Sverige är ett av världens främsta länder när det kommer till innovation men vi behöver ständigt sträva efter att förbättra hur vi arbetar med innovativa lösningar, både strategiskt och praktiskt. Vi vill att andra länder ska välja Sverige som ett attraktivt innovationsland att samarbeta med.

Syftet med Sweden Innovation Days är att erbjuda aktörer en internationell arena för att sprida information, utbyta kunskap samt träffa internationella partners. Vår förhoppning är att många nya innovations- och affärssamarbeten skapas. Oavsett om du är en startup, företag, arbetar inom offentlig sektor, civilsamhället, akademin eller en statlig myndighet, finns det något på detta evenemang för alla.

Vi behöver alla vara med på innovationsresan! Missa inte Sweden Innovation Days 2023! I år med temat ”Let´s enable innovation that makes a difference!”

Denna sida kommer att uppdateras kontinuerligt med information kring program, talare mm. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/80081569/admin/

Dela