SIG PM årsmöte och seminarium: Modellbaserad produktutveckling hos Saab Aeronautics

SIG PM årsmöte och seminarium: Modellbaserad produktutveckling hos Saab Aeronautics

Vi välkomnar alla medlemmar i SIG PM till årsmötet 24 mars kl 10-11 (online). I samband med detta ordnas också ett öppet seminarium om modellbaserad systemteknik med Christopher Jouannet (Aircraft Conceptual Design, Saab) kl 11-12.

Varmt välkommen till SIG PMs årsmöte med efterföljande seminarium: Modellbaserad produktutveckling hos Saab Aeronautics.

SAAB Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och bedriver forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Saab har en lång historia av flygplansutveckling, militär och civil.

SAAB är specialister på utveckling av avancerad stridsflygplan och systemintegration.

I detta seminarium kommer Christopher Jouannet att dela sin vision om modellbaserad produktutveckling och dess utmaningar i samband med konceptuell design och utveckling av flygplan. En kort genomgång av arbete som utförts inom områdena MBD och MBSE kommer att ges, följt av djupare dykning i nuvarande utmaningar inom flygplanskonceptdesign, tvärvetenskaplig optimering och behovet av konstant metodutveckling.

SIG PM – produktmodellering sedan 1989

SIG PM startade i 1989 och är en förening för individer aktiva i industri, offentlig sektor, forskning och utbildning, med intresse för produktutveckling och dess betydelse för att utveckla kostnadseffektiv affärsverksamhet, god produktutvecklingskvalitet, effektiva användarcentrerade stödsystem och livscykelperspektiv i produktdatahantering.

Talare

Anmäl dig

Evenemanget är gratis för SIG-PM-medlemmar (bli medlem här, gärna innan årsmötet för att vara med och rösta), annars kostnad 200 SEK.

Registrera dig för evenemanget på https://www.eventbrite.com/e/annual-meeting-and-saab-seminar-tickets-141526073295

Ladda ner dagordning för SIG PM: s årliga möte här: AgendaSIGPM2021Download

Dela