Seminarium med efterföljande mötesforum: Fokus Industri 4.0

Seminarium med efterföljande mötesforum: Fokus Industri 4.0

Hur långt har svensk och tysk industri kommit inom Industri 4.0? Vad kan vi lära av varandra? Vilka är de aktuella trenderna inom automatisering, additiv tillverkning och IKT? Vilka råd och tips har tyska företag för att möta och arbeta med digitaliseringen?

Den 21 maj 2019 bjuder Tysk-Svenska Handelskammaren och tyska departementet för näringsliv och energi (BMWi) in till ett halvdagsseminarium med fokus på Industri 4.0.
Under denna eftermiddag kommer Dr. Dominik Rohrmus, CTO Labs Network Industrie 4.0 & Head of Research Group Siemens AG, och Cecilia Warrol, Programchef Produktion2030 på Teknikföretagen, tillsammans att presentera status, trender och utmaningar inom tyska och svenska Industri 4.0.
Dessutom kommer ledande tyska industriföretag att dela med sig av sina erfarenheter av arbetet med digitaliseringen och stå till förfogande för individuella affärssamtal efter avslutat seminarium.
Seminariet är extra relevant för dig som jobbar med automatisering, additiv tillverkning och IKT inom automotive-, livsmedelstillverknings- och förpackningsindustrin.

Dela