Automation Småland: Framtidens industri 2020 – digital

Automation Småland: Framtidens industri 2020 – digital

Varmt välkommen till Automation Smålands stora decemberkonferens! I år helt digital. Vi bjuds på ett fartfyllt, fullspäckat och innovativt program om framtidens tekniklösningar inom produktion, och mer om Robotlyftet som pågår fram till sommaren 2021.

Automation Smålands åttonde årskonferens

3 december 2020, online – zoom, kl 09.00-15.00

Välkommen till en annorlunda decemberkonferens med Automation Småland – som i år samverkar med Robotlyftet Småland och öarna!

Business as Usual! är årets tema. Vad menar vi egentligen med det? Jo, produktionsutvecklingen stannar inte av. Innovativ automation för effektiv tillverkning med kvalitet och flexibilitet i Sverige är hetare än någonsin. I pandemins spår utmanas nu globala värdekedjor till förmån för hållbara cirkulära affärsmodeller.

Vi bjuder på ett fartfyllt, fullspäckat och innovativt digitalt program kring framtidens tekniklösningar inom produktion. Här möts tillverkande företag, digitaliserings- och automationsexperter, maskin- och systembyggare, skola, universitet och näringsliv. Kort sagt, vi som tillsammans skapar en hållbar,  konkurrenskraftig svensk industri.

Programmet sänds via zoom, växelvis från den digitala scenen med presentationer och filmer, och växelvis träffas vi i mindre grupper (sk “breakout sessions”). Hela dagen kryddas med en lekfull och spännande tävling och lagarbete.

Vi kommer bl a att få träffa: DitwinMakerSquareSinf, Yaskawa, och fler talare som annonseras successivt.

Än en gång varmt välkommen!

Programinnehåll och hålltider:

Anmälan på Automation Smålands hemsida, där du också kan lämna en nominering till Samverkanspriset till Anders Ahlströms minne.

Kostnadsfritt, anmälan senast onsdag 2 december. Länk till mötet sänds kl 8.00 den 3 december till alla anmälda. Programmet presenteras på Automation Smålands hemsida och uppdateras regelbundet.

Titta gärna på återblicksfilmen från Automation Smålands konferens 2018 – med några röster om konferensen, industrins utmaningar och möjligheter och varför ungdomar är viktiga för framtidens industriföretag. 

Säkra din plats redan idag genom att anmäla dig på länken nedan.

Talare

Anmäl dig

Automation Smålands konferenssida

 (Zoom-möteslänk skickas per e-post samma morgon, till Dig som är anmäld senast 2 dec.)

Dela