Digital Teknikworkshop – Digitalisera era värdekedjor

Digital Teknikworkshop – Digitalisera era värdekedjor

Digitaliseringen påverkar allt och alla genom nya sätt att arbeta och skapa värde. Vilka nya möjligheter till samarbete ger digitaliseringen ditt företag? Välkommen till Teknikworkshop!

Den digitala utvecklingen går väldigt snabbt, vilket inte minst syns på konsumentmarknaden. Även i industrin rör det på sig, och där möjliggör digitaliseringen bland annat nya sätt att samarbeta mellan företag i värdekedjor.

Varje företag är unikt med sin egen historia och förståelse för var och hur värde kan skapas. Därför måste varje företag skapa sin egen digitaliseringsresa – det finns sällan hyllfärdiga lösningar. För att hänga med i utvecklingen är det kritiskt att komma igång nu och börja bygga kunskap kring digitalisering.

Du får lära dig mer om ”Reseguiden för industriell digitalisering” – ett strukturerat arbetssätt för företag som vill påskynda sin digitaliseringsresa, framtaget inom projektet Digitala Stambanan.

För vem?
Teknikworkshoppen riktar sig till dig som är nyfiken och vill veta mer om hur digitaliseringen kan utveckla samarbetet mellan företag i värdekedjor. Här har du chans att knyta kontakt med forskare och nätverka och diskutera med andra företag.

Praktisk information
Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: onsdagen den 27 april kl. 09–12
Var: Anslut via zoom länk, skickas före workshopen
Anmälan: Senast 22 april 2022

Anmäl dig

Anmälan här

Dela