Digital Teknikworkshop  – Projekt SMASh

Digital Teknikworkshop – Projekt SMASh

Hur kan vi möjliggöra digitalisering av tillverkningsindustrin? Välkommen till en workshop om att digitalisera svensk tillverkningsindustri. Dagen ger dig kunskap om vad som krävs för att säkra den robusthet och resurseffektivitet som krävs för att kunna implementera digital teknik och skapa ett säkrare underhåll.

Företagen har idag nya möjligheter med dagens teknikframgångar. Tillgång till billiga sensorer och molntjänster skapar förutsättningar att implementera ny smart teknik. Tekniken som finns tillgänglig idag ger dig information om nästa stopp eller när det är dags att genomföra underhåll. Men för att ligga i framkant behöver företagen samla in olika typer av data, identifiera kritiska stillestånd och logiskt berätta vilken lösning som är mest lönsam. Hur kan ni förutsäga stillestånd och effektivisera processer? Vill du lära dig mer om digitaliseringens möjligheter?

Forskare från Chamlers kommer att berätta om SMASh-projektet. För mer information se här. Detta är ett projekt inom Produktion2030. Idén med projektet är att utveckla verktyg för Smart Maintenance Assessment (SMA), vilket möjliggör benchmarking av underhållsverksamheter inom och mellan olika industrier och företag. Verktyget kommer stödja och inspirera till implementeringen av Smart Maintenance genom utökat samarbete inom underhållsbranschen.

Praktisk information

Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: Tisdag 30 mars, kl. 09.00 -12.00
Var: Anslut via zoom, länk skickas före workshopen.
Kostnad: Workshoppen är kostnadsfri men kräver anmälan.
Anmälan: Senast 24 mars 2021

 

Varmt välkomna!

Program

09.00

Incheckning.

Välkomna o presentationsrunda

Smart Maintenance

Mäta och implementera Smart Maintenance

Datadriven störningsanalys

Gruppdiskussion

Datadriven produktionsstörningshantering avseende implementering av digital teknik i produktion och underhåll

Summering, utvärdering

12.00

Avslutning

Talare

Projekt

Anmäl dig

Anmälan här

Dela