Automation Småland: Framtidens hållbara industri 2021 – digital

Automation Småland: Framtidens hållbara industri 2021 – digital

Varmt välkommen till Automation Smålands nionde årskonferens! Även i år helt digital. Vi bjuds på ett fartfyllt, fullspäckat och innovativt program med ett interaktivt upplägg på temat innovativ automation.

Automation Smålands nionde årskonferens

Online – på zoom 2 december kl 12.30-16.30

Välkommen till decemberkonferens 2021 med Automation Småland – som i år samverkar med Automation Region.

Innovativ automation! är årets tema. I pandemins spår förändras globala värdekedjor i rask takt till hållbara cirkulära affärsmodeller, och i fokus står intensiv produktionsutveckling. Med hjälp av vår innovationskraft ställer vi om till framtidens hållbara industri. Innovativ automation för effektiv tillverkning med kvalitet och flexibilitet i Sverige är hetare än någonsin.

Som traditionen bjuder blir Automation Smålands årskonferensen en fartfylld, fullspäckad och innovativ eftermiddag kring framtidens tekniklösningar inom produktion. Med ett interaktivt upplägg, digitalt även i år pga pandemin, är Du med och skapar innehållet! Detta är mötesplatsen för tillverkande företag, digitaliserings- och automationsexperter, maskin- och systembyggare, skola, universitet och näringsliv. Kort sagt, vi som tillsammans skapar en hållbar, konkurrenskraftig svensk industri.

Programmet sänds via zoom. Växelvis sänds innehåll från den digitala scenen med presentationer och filmer. Växelvis träffas vi i mindre grupper (sk ”breakout sessions”). Hela eftermiddagen kryddas med lekfull tävling och lagarbete.

Förra året (2020) medverkade följande företag, och vi kommer efter den 8 november publicera 2021 års talare (klickbara länkar nedan):

3ButtonGroup (Front AutomationFröjd Automation och IML Technologies), Axelent EngineeringBors AutomationDatalogic,  DitwinEdström’sHordaGruppenKUKAMakerSquarePema MetallRavemaRegion Jönköpings länRISESinf, YaskawaÖstrand & Hansen.

Än en gång varmt välkommen!

Program

12:00-12:30

Tekniktest talare

12:30

Konferenskanalen öppnas med förmingel i breakout rooms 10 min

12:40-12:55

Digital utställning breakout rooms 15 min

12:55

Återsamling i huvudrummet

13:00

Välkommen!

13:05-13:55

Pass 1: Utmaningar för framtidens hållbara industri och ”innovativ automation”: Sinf och en företagspanel med medlemsföretag samt internationell spaning.

14:00-14:55

Pass 2: Teknisk innovation för hållbar produktion: Automationsföretagen som innovationsresurs för hållbar svensk industriproduktion. Om vikten av hållbarhet och livslångt lärande.

15:00-15:55

Pass 3: Kundperspektivet med lyckade automationslösningar: Beställarkompetens och exempel på lösningar för tillverkande företag.

15:55-16:30

Pass 4: Tekniklösningar för en hållbar framtid. Möjligheter till stöttning för teknikföretag. Samverkanspriset. Prisutdelning i dagens tävling! Avslutning.

Anmäl dig

Änmäl er här.

Anmälan är kostnadsfri, sista anmälningsdag är onsdag 1 december kl 12.00.

Länk till mötet sänds kl 19.00 den 1 december till alla anmälda.

Dela