Underleverantörsbarometern presenterades på Spaning med Automation Småland

Underleverantörsbarometern presenterades på Spaning med Automation Småland

Nyhet

På Automation Smålands frukostmöte 26 augusti presenterades Sinfs underleverantörsbarometer, som pekar på riktigt god lönsamhet och volymökningar - men samtidigt oro för framtiden. Läge för automationsinvesteringar och inblick i Produktion2030-projekten...?

På Automation Smålands frukostmöte 26 augusti passade Sinfs vd Anders Ekdahl på att presentera underleverantörsbarometern, den 22a i ordningen. Den pekade på riktigt god lönsamhet och volymökningar – samtidigt som osäkerheten i omvärlden gör att svenska underleverantörer känner oro för framtiden.

På frukostmötet lyfte forskarna fram Automation Smålands breda kompetens för att hjälpa tillverkningsindustrin att effektivisera.

Sammantaget: Läge för automationsinvesteringar…?

Då behövs avtal som säkrar affären för kund och leverantör, vilket Alexander Clomén berättade om, speciellt viktigt när automationsprojekt ofta innehåller ett stort mått av innovation och utvecklingsarbete.

Från Swerea IVF presenterade Roger Lundin möjligheterna för alla företag att ta del av resultat från de första 18 Produktion2030-projekten. Det är en bred palett. Förhoppningsvis träffar vi flera av dem på Automation Smålands årskonferens den 1 december!

 

TIdskrift-bild-mindrephpThumb_generated_thumbnailjpg-1

Dela