Ny ordförande i delprogrammet Cirkularitet

Ny ordförande i delprogrammet Cirkularitet

Nyhet

Jenny Bramell, ordförande för delprogrammet Cirkularitet, kommer att lämna över ordförandeklubban vid årsskiftet. Ny ordförande blir Cecilia Warrol från Teknikföretagen.

Stort tack till Jenny för att du både drivit och utvecklat delprogrammet på ett ytterst bra sätt!

Varmt välkommen till FFI hälsar vi Cecilia Warrol. Cecilia har arbetat med forskning och innovation på Teknikföretagen sedan 2006. Vi ser framemot samarbetet.

– Jag brinner för industriell utveckling. Sveriges teknik- och tillverkningsindustri är en fantastisk bransch att jobba med och idag är den mer expansiv än någonsin; digitalisering och hållbarhet har kommit väldigt långt, men samtidigt finns många viktiga utmaningar att adressera.

– Att kraftigt minska utsläpp i både produktionen och produktanvändning är bland de absolut viktigaste – men för att komma i mål måste samverkan, kompetensutveckling och internationalisering öka betydligt. Att öka cirkulariteten i fordonsindustrin är en otroligt viktig del i samhällets omställning och jag ser verkligen framemot att få jobba med FFI:s program för cirkularitet, säger Cecilia Warrol, Ny ordförande FFI Cirkularitet.

Dela