Emballator vinnare av Smart industri

Nyhet

Stort grattis önskas alla medarbetare i Emballatorgruppen till IVAs nya utmärkelse!

Vi gratulerar alla medarbetare i Emballatorgruppen och Emballator Plastics & Innovations med VD Christian Silvasti i spetsen till vinsten i IVAs tävling ”Smart industri”, något som offentliggjordes i samband med eventet ”German Swedish Tech Forum” i Stockholm den 31 januari.

Tävlingen riktar sig till teknikföretag som utvecklas med digital teknik, både med egen produktion och de som levererar tjänster till producerande företag. Projektet, som drivs av IVA med stöd av Ericsson, Siemens, Stora Enso, Teknikföretagen, AB Volvo och Automation Region, lyfter fram företag med smarta lösningar som inneburit:

· Kortare ledtider eller ökad tillgänglighet genom att data används på ett innovativt sätt
· Förenklade processer inom engineering och design
· Produktivitetstillväxt
· Effektivisering
· Effektivare resursutnyttjande.

En gemensam nämnare för företagen i gruppen – Emballator Lagan Plast, Emballator Mellerud Plast, Emballator Växjöplast och Emballator Tectubes – är Produktionslyftet, där exempelvis Lagan Plast till och med genomgått programmet en andra, fördjupande omgång.

Första pris är en studieresa utomlands som skräddarsys efter det vinnande företagets inriktning och önskemål. Återigen, stort grattis till alla inblandade!

Dela